Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vers/Mese író veseny

2010.04.07

Sziasztok!

Itt tartjuk majd a Vers/Mese író versenyeket!

Ide írjuk a témákat, és a hozzájuk tartozó szavakat. Ti meg írjátok a verseteket ill. meséitket! Külön kategóriákban díjazunk Vers és külön Mese kategótia az 1. helyezett kap 4300 húszast, a 2. helyezett kap 3600 húszast, és a 3. helyezett pedig 2400 húszast kap! :) Minden kategóriában így díjazunk!

 

Hát, akkor sok sikert, és szeretnék minél szebb és vicesebb, rímesebb, regésebb verseket és meséket olvasni a két zsűritaggal, akik az én két helyetteseim!!

 

Haj-RÁÁ!! Sok sikert! Jó szerkesztgetést!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

8183 Papkeszi Fö Út 100

(Tér Henrietta, 2013.05.17 21:55)

A KISKERTED:KISKERTEDBE MIT ÜLTETSZ? BABOT,RÉPÁT,MEG MINDENT?ALMÁT,KÖRTÉT,SOK MINDENT?ÉN MIND A KETTÖT ÜLTETEK.

8183 Papkeszi Fö Út 100

(Tér Henrietta, 2013.05.17 21:54)

A KISKERTED:KISKERTEDBE MIT ÜLTETSZ? BABOT,RÉPÁT,MEG MINDENT?ALMÁT,KÖRTÉT,SOK MINDENT?ÉN MIND A KETTÖT ÜLTETEK.

alfalu bagoylloka utca 1373

(incze emese, 2013.01.27 18:40)

pistike megy az utcan . megalitja egy rendor -hova mesz pista-kerdi a rendor. hat en megyek az uzletbe mosoporert .bemegy az uzletbe de nincs mosopor. atmegy a patikaba. kerdi hogy vane mosopor a patikus veletlenul hashajtot adott neki. pista megy tovabb. talalkozik egy oreg nenivel. krdei neni : -merre van a ptika.-hat pistike azt valaszolja kovese a barna csikot es megtalalj.

FHDDGSDGDGSGHDVF2E2E2323

(DNHDJF3434, 2012.06.23 17:18)

RTEERTRRTRWEERERWWEEREERERE

Re:Vers

(Illés Tamara, 2012.05.31 20:40)

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy doboz ceruza. Öt színes ceruza lakott egy fehér papírdobozban. Ültek a bolt polcán és azon sóhajtoztak, hogy őket senki sem fogja megvenni. Véletlenül ugyanis a zoknik mellé tették őket, és nem a többi írószer közé. – Gondolj csak bele – mondta a piros ceruza – minket csak akkor vesznek meg, ha egy kisgyerek zoknit és ceruzát is akar venni egyszerre. Elég kicsi ennek az esélye. Nézd, meg itt ülünk már hetek óta és senki, még csak meg se fogott minket. Ám ebben a pillanatban egy kisfiú állt meg a polc előtt. Levett egy zoknit. amin egy piros autó volt és betette a doboz ceruzát is az anyukája kosarába. – Na látod- mondta a kék ceruza –, felesleges volt úgy aggódni. Végül minden ceruza gazdára talál.

Kaposvár Latinka utca45

(Hegyi Andrea, 2012.05.24 13:23)

Hát mit ne mondjak király!!!!!!!!!!!!

locsolo vers

(ferenczi andrea, 2012.04.10 11:25)

Locsolni jotem de a kapunal el estem s a versem el felejtetem

A saját mese!

(Renó, 2010.06.09 15:14)


- Miért sírsz, bácsi? - kérdezte a kisfiú. A lehajtott fejű ősz öregember nem válaszolt. Kezébe temette arcát, és a kisfiú azt hitte, a bácsi szégyelli megmutatni könnyáztatta arcát. A kisfiú megértette ezt, hiszen mindenkitől azt tanulta, hogy a fiúk sosem sírnak. De aztán a bácsi mégis megszólalt.
- Elvesztettem valamit. - mondta halkan. A kisfiú megélénkült.
- Elvesztetted? Segítek megtalálni. Talán a közelben szórtad el?
- Nem szórtam el, egyszerűen eltűntek. S mire észrevettem, már nyomuk sem volt. Ez fáj. Hogy el sem búcsúzhattam tőlük.
A kisfiú gondolkodóba esett.
- De hát, amitől elbúcsúzol, azt nem is veszíted el. Azt csak elengeded.
- Igaz - felelte a bácsi - De ezek olyan gyorsan tűntek el, hogy időm sem maradt elköszönni. És most fáj az üresség, fáj a sok hely.
A kisfiú megsimogatta az öregember fejét.
- Mit vesztettél el, bácsi? Megmondod? Talán a pénzedet? A bicskádat?
- Nem kedvesem. - mondta az öregember, és felnézett. Árkokkal szabdalt arcán könny csillogott. - Az illúzióimat vesztettem el, amit a világomról alkottam. Tudod, kisfiam? Az illúzióimat.
- Nem értem. - töprengett a kisfiú. - Hogy lehet elveszíteni azt, ami nem is létezik?

--------------------------------------------------------------------------------

tomanviktoria@gmail.com

(én , 2010.04.25 10:39)

egyszer vvolt hol nem volt egy lány volt egy lovuk de a lány félt a lovaktól és a herceg nevű lónak a közelébe nem ment .

az apja már több ször is próbálta sarat (szárát)a loval kapcsolatba hozni de nem sikerült .végül elkülték egy lovas iskolába ahol megtanult lovagolni és már sokkal jobban közeledet is hozájuk . végül az apukája vett neki egy lovat akit csillag fénynek nevezet el. ő volt az ő csodalova .

a lány végül is már tartot kapcsolatott a lovakal és amikor fel nőt volt egy saját lovardája ahol az olyan gyerekeket tanította mint ő volt kicsinek.itt a mese!

irta :tomán viki(szellő junior)