Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


18. Divat Trend - avagy mit hordj júniusban -

2010.03.15

                    Divat Trend

 

Nem tudod, mi illene egy szülinapi bulira? Esetleg egy Beach-party-ra? Vagy netalántán egy romantikus randira? Akkor hallgasd meg divatszakértőinket, és kövesd a tanácsaikat, hogy mindig trendi legyél! ;)

Széles vállakhoz:

Illene rád egy függőleges vonalazású narancs és citrom színű pántos póló, vagy top. Egy fehér, vagy világos színű, térdig érő cicagatya, és egy lapos sarkú félcipő, vagy szandál.

Keskeny vállakhoz:

Egy vízszintes vonalazású, A vonalú rövid ujjú póló, pink, lilás, vagy fekete színekben. De esetleg még egy top is jól álna, az előbbi módokban! Egy rövid farmerszoknya, vagy farmernadrág is jól állna. Egy 2-3 cm-es sarkú balerinacipő lenne a legelőnyösebb.

Pufókás testhez:

Egy nem tapadós, lenge, zöldes, világoskék, vagy virág mintás pántos vagy rövid ujjú póló lenne csinos, ami teljesen eltakarja a picike pocakot, hogy mennyi van rajta! Egy térdig érő szoknya, vagy efy mini farmerszoknya nagyon csini lenne. Egy 1 számmal nagyobb szandál(mint a lábad), vagy egy magasabb sarkú szandál illene hozzád!

Vékony alkathoz:

Illene egy vízszintes vonalazású, mintás, vagy egyszínű póló, vagy top, ami tapadós, és megmutatja vele a szép alakot. Egy tapadós nadrág, ami a térdedig ér, és a végén kiszélesedik, vagy egy tapadós szoknya, ami szintén a térdedig ér, nagyon előnyös lenne! 4 cm vastag talpú, magas sarkú parafa-szandi nagyn jó állna!

 

Remélem, mindenki nagyon csini lesz !

Viszlát!

      

                           18.oldal

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Can You Take Aspirin With Cephalexin KelMelf

(KelMelf, 2019.10.08 01:55)

Commander Clomid <a href=http://durazy.com>viagra</a> Buy Lasix Online Buying Zithromax Online Overnight Shipping